Προϊόντα Papadatos
ΝΕΑ

Papadatos @ Salone.Milano ‘18: Ενας χωρος εμπνευσης, πειραματισμου και καινοτομιας

Papadatos @ Salone.Milano ‘18: Ενας χωρος εμπνευσης, πειραματισμου και καινοτομιας

Η Papadatos ανανέωσε τη συμμετοχή της στο Salone del Mobile 2018 με τον πλήρη επανασχεδιασμό του περιπτέρου της και τη δημιουργία μίας νέας ροής μεταξύ των χώρων. Παρουσίασε μία νέα κομψή και exclusive αισθητική, βασισμένη στην αρχιτεκτονική ταυτότητα μίας αστικής έπαυλης.

Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μία παρουσίαση, είναι ένας χώρος γεμάτος από νέες ιδέες πειραματισμούς και καινοτομίες από την Papadatos. 

Οι νέες προτάσεις για την τραπεζαρία και το καθιστικό καθώς και νέα υλικά και διαστάσεις για προϊόντα που ήδη υπάρχουν στη συλλογή, παρουσιάστηκαν από κοινού.

Η Papadatos παρουσίασε το Venice, ένα νέο καθιστικό που χαρακτηρίζεται από τη διαχρονική πολυτέλεια που αποπνέει, πλούσιες αναλογίες and ιδιαίτερη άνεση καθώς και το νέο τραπέζι Cloud σε οβάλ γυαλί, σε σχεδιασμό του Jacopo Giagnoni. Επίσης παρουσιάστηκαν οι συλλογές μπουφέ Thema, Lugano και Twist, οι καναπέδες Chloe’, Upper και Marmont, πολυθρόνες Grace, Margi και Ann καθώς και τα τραπεζάκια Madisson, Parallel, Simetria και Symi.

Ημερομηνία:
Close