ΠΡΟΦΙΛ

PAPADATOS S.A

Η Papadatos S.A. είναι μία σχεδιαστική και παραγωγική ομάδα που ξεκίνησε το 1990 από τον Γεώργιο & Νάσο Παπαδάτο. Αρχικά η εταιρία εδραιώθηκε ως μία πρότυπος μονάδα παραγωγής καναπέδων, πολύ σύντομα όμως υπερπήδησε τα στενά αυτά όρια διευρύνοντας τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς. 

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σήμερα η συλλογή της Papadatos περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα επίπλων για την ημέρα και τη νύχτα, ειδικά σχεδιασμένα για οικιακή και contract χρήση. Έχοντας συνεχή παρουσία σε μερικά από τα σημαντικότερα design events και συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών της, η Papadatos διαθέτει δίκτυο αντιπροσώπων σε περισσότερες από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των πέντε ηπείρων.

Οι οικιακές συλλογές της Papadatos εκτίθενται σε μερικά από τα πιο διάσημα καταστήματα επίπλων παγκοσμίως, ενώ η εταιρία έχει επίσης ολοκληρώσει κάποια αξιοσημείωτα projects όπως ξενοδοχεία, δημόσιους χώρους, κτίρια γραφείων και χώρους εστίασης. Πέραν των αρκετών αντιπροσώπων που αποτελούν το δίκτυο της Papadatos ανά τον κόσμο, η εταιρία επίσης διαθέτει τρία δικά της Flagship καταστήματα σε Αθήνα, Αγία Πετρούπολη και Σαγκάη. 

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Πιστεύουμε ότι κάθε νέο έργο χρειάζεται μια φρέσκια άποψη και προοπτική. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε την εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση να τολμάμε και να πειραματιζόμαστε με καινοτόμες ιδέες. Πάμε πέρα του συνηθισμένου και αναπτύσσουμε εταιρικές σχέσεις που ανοίγουν το δρόμο για νέες ευκαιρίες.
Με αυτή τη φιλοσοφία, συνεργαζόμαστε με γνωστούς industrial designers όπως τον J. Giagnoni. Πιστεύοντας στις δημιουργικές και φρέσκες ιδέες τους, συνθέτουμε τη μοναδική τους οπτική με τις αξίες της Papadatos. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και απόδειξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Close