Προϊόντα Papadatos
ΝΕΑ

IMM Cologne 2020

IMM Cologne 2020

Η Papadatos συμμετείχε στην έκθεση IMM Cologne 2020, η οποία διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse στις 13-19 Ιανουαρίου και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα design events παγκοσμίως. H ΙΜΜ είναι επίσης ιδιαίτερα προσανατολισμένη στις δυναμικές αγορές της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, στις οποίες η Papadatos διατηρεί αρκετά διευρυμένο δίκτυο αντιπροσώπων και κάθε χρόνο επιτυγχάνει πολύ θετικά αποτελέσματα.

  

Μέσα από μία πρωτότυπη προσέγγιση παρουσιάστηκαν αρκετά προϊόντα της εταιρίας, ενδεικτικά ως προς την ποικιλίας της νέας συλλογής 2020, ενώ ταυτόχρονα αναδείχθηκαν οι αξίες και η τεχνογνωσία της Papadatos με τον καλύτερο τρόπο. Παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές καθιστικών Marshal, 90.20, Fleur & Bellini, και ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε επίσης η νέα συλλογή επίπλων από γυαλί Nest καθώς και οι νέοι μπουφέδες Delos & Hamptons.

 

Το καθιστικό 90.20 σχεδιάστηκε από το συνιδρυτή της εταιρείας Νάσο Παπαδάτο ως ένα επετειακό μοντέλο για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας και ως ένα φόρο τιμής σε όσους μοιράστηκαν αυτή την πορεία από το 1990 μέχρι σήμερα μαζί του.

 

Η συλλογή Fleur που σχεδιάστηκε από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Jacopo Giagnoni αποτελεί μια νέα προσέγγιση για περιστρεφόμενες πολυθρόνες και Loveseat, εμπνευσμένη από τη οργανική φόρμα μίας τουλίπας. Η μικρότερη έκδοση του ίδιου σχεδίου ονομάστηκε Petit Fleur και θα είναι διαθέσιμη ως δεξιόστροφη και αριστερόστροφη πολυθρόνα.

IMM Cologne
Εκθεσιακό Κέντρο Κολωνίας
Κτίριο 11.1 – περίπτερο A010-B011

Ημερομηνία:
Close